Forum na potrzeby Grupy 9 IV roku I Wydziału Lekarskiego WUM
Administrator
Mysle ze dobry pomysł Macku:) Jednym nie pasuje grono, innym facebook, wiec moze forum nas jako tako zjednoczy. I wreszcie bedzie wiadomo kto co pisze bez anonimowosci.
ogarnałem wyglad, opcje, mysle ze jest spoko:)
pozdrawiam całą grupę
PS: bawi mnie status użytkownika, nie wiem dlaczego:D kim bedę jak przestane byc KOTem??
Ostatnio edytowany przez JozekL (16-09-2010 18:56:55)
Administrator
a teraz kolory sie na niebiesko-pomaranczowe zmieniły;/ brzydkawe proszke:P
Administrator
nieeeee ustaw sobie strefe czasowa, bo mi wyswietla ze pisałes wczoraj o 23:49 mamy CET+1
Nie można, jedynie jest galeria, ale jej nie ogarniam jeszcze :P
Ale sie ogarnie jakiś obrazkowy instruktarz obsługi serwisów typu rapid/hotfile itp. dla nieogarniętych, żeby bez problemu każdy mógł korzystać. Bo ja mam jak zwykle dużo materiałów w formie elektronicznej i mam zamiar je systematycznie wrzucać na jakieś serwery i wklejać tu linki.
może byśmy sobie zrobili CHOMIKA...grupowego:P wiem że niejeden maciek wyczuje tu podtekst ale powaznie to chyba nie głupi to pomysł...
a po drugie proszę admina by zmienił tło tej strony na białe bo jakoś mi dziwnie monitor pulsuję zarówno jak i dynia
pzdr
@JozekL: Powrzucam na pendrivy i inne nośniki, co tylko przyniesiecie.
@Kuba: Łykaj Chomik może być, można też wrzucać część na pocztę, obrazki na http://imageshack.us/ i na forum linki, opcji jest vhuy.
Sorry, zapomniałem że codziennie nowa skórka ma być :P w opcjach profilu możecie sobie ustawić dowolną, ale jak będę zmieniał to resetuje niestety wszystkie do jednej, także najlepiej napiszcie jaka Wam się najbardziej podoba bo ja wszystkich przelecieć nie zdołam bo spuchnę :P
taka może być bo pamięci nie chlasta na moim kombajnie
i skórek się nie zmienia tylko handluje- już nie zmieniaj- lepiej bys plan jakiś opracował:F
Maciek będziesz od dziś Neo (od bohatera znanego filmu)- jako że jesteś adminem, więc pytam- założysz chomika czy mam ogarnąć?
Ostatnio edytowany przez Kuba (19-09-2010 14:13:51)
Administrator
ja polecam skórke WANKED.
rany, dzis mi wyskoczyła blood-costam i nie wiedziałem gdzie mozna ja zmienic, taka porąbana....